Nova-Reha-logotip

Sedežna in hrbtna blazina s poudarjeno abdukcijo Confortable Plus Duo Hilo

0.00 (št. ocen: 0)

Sedež s poudarjeno abdukcijo za stabilizacijo glave, trupa in okončin

Hrbtna stabilizacijska blazina z dodatnimi bočnimi oporami Confortable Plus Duo Hilo zagotavlja udoben naslon za hrbet, ki omogoča tudi odpravljanje napak v drži in izboljšanje nadzora nad telesom. Široke bočne opore in velik naslon za glavo stabilizirajo bolnika, zavarujejo predel vratu in zagotavljajo pravilen položaj glave.

Ta sedežni stol z bočnimi oporami in naslonom za glavo združuje lastnosti sedala ter naslonjala in je nadgradnja sedežne ter hrbtne blazine Confortable Plus Duo. Poudarjena abdukcija povečuje stabilnost kolkov in uporabnikom zagotavlja udobno oporo. Omogoča korekcijo ukrivljenosti hrbtenice, kar lahko izboljša nadzorovanje drže. Posebna izboklina zmanjšuje krčenje adduktorskih mišic, saj omogoča namestitev spodnjih okončin v nevtralen položaj.

  • Zagotavlja asimetrično oporo za medenico. Posebno oblikovana izboklina ljudem z visoko stopnjo spastičnosti in nagnjenostjo k izravnavanju ter krčenju nog omogoča ustrezno abdukcijo nog, kar povečuje udobje in varnost med sedenjem. Prav tako omogoča asimetrično oporo za medenico.
  • Z oblikovanjem izbokline na sprednjem delu blazine in kanalov za udobno namestitev stegen omogoča zavzetje pravilnega položaja. Še posebej otroke lahko spodbudi, da se bolj trudijo pri vzdrževanju pravilnega položaja trupa, hkrati pa povečuje stabilnost in varnost med sedenjem ter tako preprečuje zdrs telesa.
  • Bočne opore in širok naslon za glavo zagotavljajo večsmerno asimetrično oporo za trup, kar zmanjšuje tveganje za deformacije hrbtenice. Prav tako omogoča asimetrično oporo za medenico.
  • S podpiranjem celotne površine hrbta in možnostjo popolne prilagoditve oblike zmanjšuje tveganje za nastanek razjed zaradi pritiska. Uporabnik lahko zavzame ležeči ali na pol ležeči položaj. Ta sedežni stol s poudarjeno abdukcijo skrbi za stabilizacijo glave, trupa in okončin.
  • To blazino je mogoče uporabljati kot samostojen sedež ali dodatek k naslonjalu in sedalu v invalidskem vozičku. S pravilnim položajem medenice in trupa izboljšuje uporabnikovo sposobnost stabilizacije drže.

 Confortable Plus Duo Hilo

 Pranje in png

Navopng 

Povpraševanje o tem izdelku

Ocena

Izdelek
Kvaliteta
Uporabnost

Ocene uporabnikov

Dodajte oceno

Nova-reha-logo-noga

Nova Reha, d.o.o.
Mlinska cesta 1A
2250 PTUJ

IZPOSOJA, IZDAJA IN SERVIS
zzzs

KONTAKT
E-pošta: ,

Stacionarni telefon:
+386 (0)2 782 01 06
Faks: +386 (0)2 782 01 06
Mobilni telefon: +386 (0)70 749 973
Servis: +386 (0)70 407 779; +386 (0)70 993 302;
+386 (0)41 449 954

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev