Nova-Reha-logotip

Vreča za sedenje Beanseat

0.00 (št. ocen: 0)

Prilagodljiva vreča za sedenje

Veliki ortopedski sedež zagotavlja stabilizacijo za medenico, trup in glavo, prav tako pa gre za posebno oblikovano sedežno blazino. Pacientu omogoča, da zavzame globok sedeči ali na pol ležeči položaj, v katerem lahko stabilizira celotno telo.

  • Beanseat se zaradi svoje velikosti in oblike prilagaja telesu ali po potrebi uporabnika drži v želenem položaju. Povečuje stabilnost in varnost uporabnikov z visoko stopnjo napetosti mišic. Ljudem z mišično atrofijo omogoča, da zavzamejo pravilen položaj telesa in hkrati omejuje nastanek deformacij hrbtenice.
  • Zaradi velike površine, ki nudi oporo, je uporabniku med sedenjem zelo udobno. Ljudem, ki vsakodnevno ležijo, omogoča, da svoj položaj spremenijo iz ležečega v na pol ležečega, kar poveča njihovo možnost interakcije z okolico. Beanseat prav tako znižuje tveganje za nastanek razjed zaradi pritiska med sedenjem.
  • Enostavno prilagodljiva oblika vam omogoča, da uporabnika med terapijo postavite v pravilen položaj, npr. med delom z logopedom, kar pacientu olajša sodelovanje pri aktivnostih. Blazina je prav tako pomemben pripomoček za krepitev učinkov fizioterapevtske rehabilitacije, saj lahko uporabnik zavzame želen in pravilen položaj.
  • Glede na stopnjo trdote se lahko Beanseat obnaša kot trden sedež ali mehka sedežna blazina, kar vam omogoča, da uporabnika namestite v sproščen ali aktivnejši položaj, odvisno od njegovih potreb in sposobnosti.

 Beanseat

 

 

 Pranje in png

Navopng 

Povpraševanje o tem izdelku

Ocena

Izdelek
Kvaliteta
Uporabnost

Ocene uporabnikov

Dodajte oceno

Nova-reha-logo-noga

Nova Reha, d.o.o.
Mlinska cesta 1A
2250 PTUJ

IZPOSOJA, IZDAJA IN SERVIS
zzzs

KONTAKT
E-pošta: ,

Stacionarni telefon:
+386 (0)2 782 01 06
Faks: +386 (0)2 782 01 06
Mobilni telefon: +386 (0)70 749 973
Servis: +386 (0)70 407 779; +386 (0)70 993 302;
+386 (0)41 449 954

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev