Nova-Reha-logotip

Rampe BGR 33-3

0.00 (št. ocen: 0)
Proizvajalec: Feal Prikaži izdelke

Nakladalne rampe z robom

Feal nakladalna rampa se ponaša z aluminijastim okvirjem s certificiranimi stranskimi robovi. Razširjena površina omogoča odlično vzvratno vidljivost skozi zložene rampe v vozilu. Omogoča, da gre umazanija, dež in sneg skozi luknje v površini, kar nudi najboljšo proti drsno površino na trgu. Vse komponente so naravno anodizirane, zaradi česar se rampe zelo enostavno čistijo. Rampe imajo notranjo širino 82 cm in na voljo je devet različnih modelov.

Namestitev

Rampa se lahko namesti na vozilo s svojimi talnimi montažnimi ploščami ali z enim od talnih sistemov, ki so na voljo na trgu. Ne glede na izbiro, je namestitev ali odstranitev rampe zelo preprosta.

Plinski vzmetni blažilniki olajšajo zlaganje in upravljanje z rampami, zunanji zaklopi ramp pa zagotavljajo, da rampe med transportom ostanejo na mestu, ter zmanjšujejo možnost hrupa, ki ga povzročajo vibracije. Vse rampe so opremljene s testiranimi pasovi za trk.

Posebna naročila

Če med iskanjem v naši pestri ponudbi niste našli ramp, ki bi bile primerne za vas, nas kontaktirajte in z veseljem bomo naročili rampo po vaših željah in merah. Morda bi želeli spremeniti površino samih ramp?

Katero rampo naj izberem?

Eden od najpomembnejših dejavnikov pri izbiri vaše rampe je notranja višina vašega vozila od tal do stropa. Vaša rampa naj bo dolga kolikor je mogoče, ko je raztegnjena, vendar pazite, da se bo zložena še vedno prilegala v vozilo. Naša BGR rampa je lahko dvodelna ali tridelna. Če potrebujete daljšo rampo, vendar imate v vašem vozilu nizek strop, je izbira tridelne rampe boljša izbira od dvodelne rampe, ker potrebuje manjšo višino avtomobila.

Vrtljive rampe

Vse BGR rampe so na voljo tudi z vrtljivimi talnimi ploščami, kar pomeni, tako da je rampo mogoče odpreti kot vrata, tako navznoter, kot navzven. To pomaga pri nalaganju v situacijah, ko rampe ne potrebujete.

Druga uporaba ramp – storitvena ali dostavna vozila

Če boste rampo uporabljali za nakladanje nečesa drugega in ne invalidskih vozičkov, lahko izberete površino ramp izdelano deloma ali v celoti z robustne plošče.

 • Številka izdelka: BGR 33-3
 • Ime: Nakladalna rampa z robom
 • Minimalna dolžina: /
 • Maksimalna dolžina: /
 • Notranja širina: 80 cm
 • Dolžina - podaljšane: 325 cm
 • Dolžina - zložene/neraztegnjene: 122 cm
 • Višina v avtu: /
 • Teža rampe: 39 kg
 • Maksimalna nosilnost/par: /
 • Maksimalna nosilnost: 400 kg
 • Max. nosilnost s podpornimi nogami: /
Povpraševanje o tem izdelku

Ocena

Izdelek
Kvaliteta
Uporabnost

Ocene uporabnikov

Dodajte oceno

Nova-reha-logo-noga

Nova Reha, Branko Šmigoc s. p.
Gerečja vas 33, 2288 Hajdina
PE: Mlinska cesta 1a, 2250 Ptuj

IZPOSOJA, IZDAJA IN SERVIS
zzzs

KONTAKT
E-pošta: ,

Stacionarni telefon:
+386 (0)2 782 01 06
Faks: +386 (0)2 782 01 06
Mobilni telefon: +386 (0)70 749 973
Servis: +386 (0)70 407 779; +386 (0)70 993 302

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev