Nova-Reha-logotip

V sredini novembra je imelo naše podjetje predstavitev invalidskih vozičkov in medicinskih pripomočkov v Kulturnem domu Zgornja Korena. Dogodka so se udeležili številni posamezniki, bodisi, da sami potrebujejo tovrstne pripomočke ali jih potrebujejo za svoje bližnje. Branko Šmigoc, ustanovitelj in lastnik podjetja je prisotne nagovoril, predvsem pa poudaril njihovo poslanstvo, ki ga izvajajo že štirinajsto leto.

Slogan podjetja »Skupaj premagujemo ovire« je tisti, ki nam je glavno vodilo pri opravljanju našega dela ter odnosa do cenjenih strank. Ukvarjamo se s prodajo, izdajo, izposojo in servisom medicinskih pripomočkov. V prvi vrsti želimo ljudem, ki imajo različne težave v gibanju, ponuditi rešitve, s katerimi bodo zagotovo pridobili na kvaliteti pri opravljanju bolj ali manj vsakodnevnih opravil, ter se jim bo s tem posledično izboljšala kvaliteta samega življenja. Lahko so te rešitve v obliki vrhunskih medicinskih pripomočkov, servisa le-teh ali v strokovnem nasvetu. Smo konstantno v koraku s časom ter svojim strankam nudimo najnovejše in najboljše rešitve.

Namen predstavitve je bil, širšo javnost pobližje seznaniti z invalidskimi vozički, tako električnimi kot tudi navadnimi, servisom teh vozičkov, električnimi skuterji, rampami, dvigalom za v kopalno kad, hoduljami, WC pripomočki ter ostalo medicinsko opremo, ki je na trgu na razpolago, in tudi s pravicami, ki jih imajo posamezniki pa morda s tem niso seznanjeni (pravica do vsakoletnega servisa vozička, pravica do novega vozička na vsaka 3 leta ali 5 let odvisno od statusa uporabnika, pravica do uporabe številnih pripomočkov….). Želimo, da vsak posameznik izbere pripomoček, ki bo njemu ustrezen in je po njegovi izbiri. Vse prilagoditve vozičkov izvajamo v našem servisu, zato smo lahko tudi maksimalno fleksibilni, kar stranke najbolj cenijo in jim veliko pomeni.

Branko Šmigoc tudi pove, da smo ponosni na  sodelovanje s švedskim podjetjem Permobil, ki proizvaja vrhunske invalidske vozičke na električni pogon. Z njim imamo sklenjeno ekskluzivno pogodbo za Slovenijo. V Sloveniji torej lahko dobite vozičke Permobil samo na Novi Rehi. So vrhunske kvalitete, ki uporabniku zagotavljajo številne funkcionalnosti, od ležečega, stoječega in sedečega položaja. Omeniti velja tudi naš servis, ki ga zagotavljamo dnevno. Tudi v primeru kakršnekoli okvare vozička smo prilagodljivi, lahko pridemo po voziček na vaš dom, v kolikor nimate prevoza, ga odpeljemo, popravimo in ga pripeljemo nazaj, istočasno pa lahko strankam, za čas popravila vozička, omogočimo vsaj osnovno mobilnost z alternativnim vozičkom. Seveda smo zelo ponosni na vsakega posameznika v našem podjetju, saj se sleherni zaposleni maksimalno trudi za skupno dobro, tako za ekipo kot za naše cenjene uporabnike, vsi skupaj pa zaradi odličnega medsebojnega sodelovanja sestavljamo eno veliko, zdravo celoto.

Nekateri udeleženci dogodka Novo Reho že poznajo, nekateri so se srečali z nami prvič. Prav vsi pa so si enotni, da si želijo takšnih dogodkov, saj imajo možnost videti različne pripomočke in morda o njih še niso nič vedeli. Možnost uporabe se jim na ta način razširi, izboljša se jim tudi kvaliteta življenja. Z velikim zanimanjem so preizkušali opremo, nekateri se bodo odločili tudi za nakup, prijazni zaposleni pa so jim z veseljem svetovali in predstavili prednosti. Zaključek predstavitve se je končal s pogostitvijo udeležencev.

Na naši spletni strani: https://www.novareha.si/storitve/izposoja-in-izdaja si lahko pogledate izdelke, ki jih izposojamo ali izdajamo. Večino vozičkov  in  medicinskih pripomočkov si je mogoče izposoditi preko ZZZS »Naročilnice za medicinski pripomoček«, pri čemer je od zdravnikov odvisno, da on oceni, če ste do nje upravičeni ali ne.

Poslanstvo podjetja Nova Reha je, da vsem gibalno oviranim osebam omogočiti najboljše možno življenje.  Da se drug od drugega učimo ter napredujejo. In, da skupaj premagujejo ovire. Najdete nas lahko v neposredni bližini Term Ptuj, na lahko dostopni lokaciji. Kontaktirate nas   lahko na telefonsko številko: (02) 782 01 06 ali nam pošljete mail na: . Z veseljem vam bomo svetovali in predlagali ustrezno rešitev. Nova Reha, d.o.o., Mlinska ulica 1A, 2250 Ptuj. image00002image00003image00008image00010image00011

Nova-reha-logo-noga

Nova Reha, d.o.o.
Mlinska cesta 1A
2250 PTUJ

IZPOSOJA, IZDAJA IN SERVIS
zzzs

KONTAKT
E-pošta: ,

Stacionarni telefon:
+386 (0)2 782 01 06
Faks: +386 (0)2 782 01 06
Mobilni telefon: +386 (0)70 749 973
Servis: +386 (0)70 407 779; +386 (0)70 993 302;
+386 (0)41 449 954

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev