Nova-Reha-logotip

Pogonska enota SmartDrive MX2+ (v nadaljevanju SmartDrive) in zapestnica uporabnikom invalidskih vozičkov na ročni pogon omogočata večjo mobilnost, kar vam bo resnično spremenilo življenje. S SmartDrive MX2+ in zapestnico boste z lahkoto premagovali daljše razdalje, se vozili po pobočjih,…, saj zmanjšuje potisno moč, ki je zahtevana od...

thumb 1 1

 

Več

topchair s f

Z vozičkom TopChair se boste lahko neovirano in samostojno premikali na prostem, doma, po mestu ali na podeželju. Sedaj boste lahko premagali čisto vse ovire: pragove vrat, pločnike, stopnice …

Več

m3 corpus 3g f

Permobilov voziček M3 Corpus 3G sledi vašemu naravnemu gibanju telesa, kar vam daje stabilnost, doživetje vožnje je udobnejše, kar vam omogoča, da ste na vozičku dalj časa in tako lažje premagate večje razdalje. M3 Corpus 3G postavlja nove standarde kakovosti vozičkov na sredinski pogon. Kombinacija vrhunskega vzmetenja, lahkotnega krmiljenja in udobnega sedeža vam ponuja popolno rešitev za vaše potrebe po mobilnosti. Sedežni sistem Corpus je popolnoma prilagodljiv in dokazano pomaga zmanjšati nastanek zaležanin. Možnost najmanj petih električnih sedežnih funkcij in možnost treh shranjenih položajev, vam zagotavlja udobje in dobro počutje.

Več

m5 corpus 3g f 1

Permobilov voziček M5 Corpus 3G je najboljši električni voziček v svojem razredu, saj sledi vašemu naravnemu gibanju telesa, kar vam omogoča, da ste na vozičku dalj časa in tako lažje premagate večje razdalje, hkrati pa je doživetje med vožnjo udobnejše. Z agilnim vzmetenjem na vseh kolesih postavlja nove standarde za udobno vožnjo z vozičkom na sredinski pogon, ter zagotavlja stabilnost in oprijem na pobočjih, kakor tudi na neravnih površinah.

Več

f3 corpus f

Po velikosti je F3 »manjši brat« v družini električnih invalidskih vozičkov s sprednjim pogonom. Njegova velikost in okretnost vam omogočata hitro premikanje v ozkih prostorih, kot tudi po polnih mestnih ulicah in natrpanih nakupovalnih središčih, v manjših prostorih,... Osnova ima nižje pomaknjeno težišče, kar občutno izboljša stabilnost pri vožnji navzgor ali navzdol po rampi ali klančini. F3 zagotavlja izjemno udobno vožnjo, kar prihrani vašo energijo za krmarjenje med življenskimi ovirami.

Več

Nova-reha-logo-noga

Nova Reha, Branko Šmigoc s. p.
Gerečja vas 33, 2288 Hajdina
PE: Mlinska cesta 1a, 2250 Ptuj

IZPOSOJA, IZDAJA IN SERVIS
zzzs

KONTAKT
E-pošta: ,

Stacionarni telefon:
+386 (0)2 782 01 06
Faks: +386 (0)2 782 01 06
Mobilni telefon: +386 (0)70 749 973
Servis: +386 (0)70 407 779; +386 (0)70 993 302

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev