Nova-Reha-logotip

Odkrijte zložljiv skuter Brio!

Niste več tako mobilni, vendar ne želite zamuditi ničesar? Če je odgovor pritrdilen, je električni skuter Brio prava rešitev za vas. Ta lahek skuter, je najhitrejše zložljiv skuter na svetu. Lahko mu rečemo kakovostna in tehnična mojstrovina. V le nekaj sekundah se ga dá zložiti in pospraviti v potovalno torbo.

Skuter Brio lahko vzamete vsepovsod sabo, tudi na letalo, saj ima visokokakovostni in lahek aluminijast okvir. Težak je le 23 kg. Lahke litijske baterije so zaščitene pred krajo in omogočajo vožnjo do 20 km, s hitrostjo 6 km/h.

Zložljiv skuter Brio je razvil eden največjih in vodilnih proizvajalcev električnih skuterjev na svetu, tajvanski Heartway Medical Products. Zložljiv skuter Brio se prodaja po vsem svetu in sedaj je na voljo tudi v Evropi, Sloveniji.

Zato ne oklevajte in hitro spoznajte svojega najboljšega partnerja na treh ali štirih kolesih. Ne glede kam greste, vožnjo z Briom boste vzljubili!

Odkrijte zložljiv, električni voziček!

Ali imate težave z mobilnostjo, katera vam onemogoča obisk vaših priljubljenih krajev, kot so: trgovine, nakupovalni centri, parki, dogodki na prostem, ali celo druženje s prijatelji? Če je odgovor pritrdilen, ja lahko zložljiv električni voziček Smart Chair tisti, ki vam povrne mobilnost in vam omogoča, da se spet počutite svobodno.

Naš električni invalidski voziček je inovativen, zložljiv, izjemno kompakten, lahek in prenosen, omogoča enostavno življenje in je priročen za udobno potovanje, kompaktno shranjevanje in večjo dostopnost.

Naše podjetje lahko ustvari drugačen model električnega invalidskega vozička, saj ima močno podporo v raziskavah in razvoju. Izdelujemo izdelke, ki so prilagodljivi v različnih velikosti in specifikacijah.

Naši izdelki se prodajajo v ZDA, Kanadi, Aziji, Združenem kraljestvu, Franciji, Nemčiji, Italiji in sedaj tudi v Sloveniji!

Naš cilj in temeljno načelo je, da proizvajamo visokokakovostne, varne in udobne električne vozičke, ki vam bodo služili kamorkoli boste šli. Prav tako se trudimo, da naši izdelki izboljšujejo kakovost vaših življenj.

Kaj lahko naredi naš in vaš zložljiv električni voziček, ki je prihodnost osebne mobilnosti? To si oglejte v spodnjem video!

Zato ne oklevajte in hitro spoznajte svojega najboljšega partnerja.

Nova-reha-logo-noga

Nova Reha, d.o.o.
Mlinska cesta 1A
2250 PTUJ

IZPOSOJA, IZDAJA IN SERVIS
zzzs

KONTAKT
E-pošta: ,

Stacionarni telefon:
+386 (0)2 782 01 06
Faks: +386 (0)2 782 01 06
Mobilni telefon: +386 (0)70 749 973
Servis: +386 (0)70 407 779; +386 (0)70 993 302;
+386 (0)41 449 954

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev