Nova-Reha-logotip

TO JE PERMOBIL

Naš glavni poudarek bo vedno na uporabnikih naših izdelkov in storitev – ponujamo jim neodvisnost z zagotavljanjem najboljših rešitev za njihove potrebe.

V PERMOBIL-u so tako na prvem mestu ljudje, ki uporabljajo naše izdelke. Naš namen so inovacije za posameznike; ustvariti želimo napredne podporne rešitve, ki popestrijo življenja oseb s posebnimi potrebami. Naše predane ekipe si neutrudno prizadevajo za to, ne glede na to, ali načrtujejo nov invalidski voziček, preizkušajo sedežne blazine ali dajejo podporo terapevtom.

Naši ustanovitelji so bili navdušeni nad zagotavljanjem boljšega življenja za ljudi z motnjami v gibanju in ista strast še vedno prevladuje v PERMOBIL-u.

Izboljšanje kakovosti življenj naših uporabnikov nas žene k premikanju tehnoloških meja in lastne iznajdljivosti pri iskanju inovacij. Tako kot se potrebe naših uporabnikov nenehno spreminjajo, si tudi mi nenehno prizadevamo prilagoditi izdelke Permobil tako, da ustrezajo njihovi vsakdanji realnosti.

Zahvaljujoč temu lahko naši uporabniki zaupajo, da ponujamo vodilne tržne rešitve, ki jih usmerjamo naprej s pomočjo vpogledov, ki temeljijo na kliničnih podatkih - temu pravimo inovacija, ki temelji na dokazih.

V PERMOBIL-u vodimo spremembe. Vidimo sposobnost. Inovacije za posameznike.

Ustanovitelj PERMOBIL-a dr. Per Udden, je pred več kot 40 leti izjavil: "Vsaka oseba s posebnimi potrebami ima pravico, da se njegov hendikep, kolikor je le mogoče, nadomesti s pripomočkom enakega tehničnega standarda, kot ta, ki jih vsakodnevno uporabljamo."

Če vas zanima še več o PERMOBIL-u, si lahko preberete tukaj.

Nova-reha-logo-noga

Nova Reha, d.o.o.
Mlinska cesta 1A
2250 PTUJ

IZPOSOJA, IZDAJA IN SERVIS
zzzs

KONTAKT
E-pošta: ,

Stacionarni telefon:
+386 (0)2 782 01 06
Faks: +386 (0)2 782 01 06
Mobilni telefon: +386 (0)70 749 973
Servis: +386 (0)70 407 779; +386 (0)70 993 302;
+386 (0)41 449 954

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev